a night out in LondonShoreditch - LondonMadame TussadLodon: tower bridgeLondon: Naturhistorisk museum

Enda en dag på selfridgeslondon callingShopping at CanaryDinner at Smith'sWhen in LondonMy London homeLondon babyBetween spacesHidden pearls of London: Gastronomica

Jeg lovet å tipse dere om alle de små stedene dere burde besøke  som man kanskje ikke finner  med det første, og Gastonomica på Wapping er nettop en av dem! Jeg har reist mye, men jeg kan med hånden på hjertet si at du aldri kommer til å smake så god pizza som der, fantastisk Italiensk pizza fra steinovn. Men du skal ikke forvente å finne den i en storslått gate, heller ikke et stort lokale med mange bord - nei heller det motsatte. Den er liten og super intim med 4-5 bord bare,  og du kan se at de kutter parma skinke og andre ferskvarer fra bordet du sitter på. Anbefales på det varmeste!


London Shoppinglist!

Shoppingliste for London turen begynner å komme seg, som jeg gleder meg
London tips?

Mamma og pappa har delvis flyttet til London, og jeg digger det. Så er det noen av dere som vet om gjemte skatter av steder å besøke i London?
Alt av tips mottas med stor takk, og jeg har allerede sett meg ut enkelte ting som skal bli med hjem i kofferten etter første tur i høst. Lykke.

Denne Armani-hatten skal bli med hjem i midten av september!

 

Dyreparken

Før vi dro opp til Møre og Romsdal igjen hadde jeg lovet L at vi skulle dra i dyreparken samme dag som resten av familien hans fra Fredrikstad skulle, og det ble en utrolig koselig tur med mye mimring og mange selfies. Jeg husker godt hvor mye vi var i dyreparken når jeg var liten da jeg er fra Kristiansand, mange attraksjoner som kardemommeby er så og si uforandret, mens andre steder er alt annet en slik jeg husker, som skomakergata - jeg skulle ønske de kunne beholdt den!

De siste dagen har det vært deilig å la sminke og hårprodukter ligge, bare flette håret og stikke avgårde!

Sørlandet Del 2

Fredag er studiedag! håper alle får en fin fredag, og her kommer siste rest av bildene fra Sørlandet!
Sørlandet Del I

Da var jeg (endelig) tilbake fra ferie, for en fantastisk  men slitsom uke det har vært! Vi var en vennegjeng på åtte som dro ned til hytten min på Sørlandet - nærmere bestemt Arendal i firedager, for å nyte den varme sørlandske sommern, og vi var fantastisk heldige med været. Det ble kanskje litt for mange sene kvelder og litt for mye alkohol, men jeg så mange minner og all den interne humoren ville jeg absolutt ikke vært foruten.  

 

Har du hatt en fin sommer?

Anndrea

Anndrea

22, Sula

TWITTER


INSTAGRAM

hits