Jul på Kokkedal Slot

Det er så utrolig koselig her på Kokkedal, og selvom det ikke har vært en hvit jul, har det ikke vært noe å si på julestemningen. Det er pyntet til jul over alt, og det er hjemmelagde kaker, kakao og gløgg.

Utenfor slottet er det utrolig mye fin natur, og forbi voldgraven som omringer slottet er det endeløse stier. Det skulle bare vært hvitt, men det er et tykkt dekke med våt løv på bakken, og vinden herjer. Alt i alt er det veldig fint, det er absolutt et sted jeg kan anbefale å besøke!

Helmut Lang

Endelig, juleferie. Eller egentlig ikke helt ferie, i og med at jeg skal jobbe frem til vi reiser til Danmark, men nå er det ikke flere eksamener eller skole. Og med det kan jeg jo også røpe at jeg stiger i stilling nå etter jul, noe jeg har sett frem til lenge. Og det blir fulle jobbehelger fremover, noe som skal kjennes godt i lommeboka for å si det sånn.

Det hadde passet om snøen hadde kommet snart, jeg har bestilt den altså. Det er bare det vanvittige regent hele tiden, som jeg skulle ønske vi kunne slippe (ihvertfall litt av og til), og derfor synes jeg heller det kan komme i noe fastere form på vei ned.

Genseren jeg har på meg er fra Helmut Lang og kjøpt på Høyer Langevåg, og akkurat nå har de supermye fint, så jeg anbefaler absolutt å ta turen innom før jul!

hits