Bildedryss fra GreenwichGreenwichil bordelloSkal du spise ute i London, anbefaler jeg deg dette stedet!

Goodbye wappingLondon penthouse - office with a viewSpitalfieldLondon: about last nightigår etter at vi hadde kommet hjem fra Ilbordello, ble det helt forferdelig vær! Det lynet og tordnet som bare det, og plutselig åpnet himmelen seg, å vannet kom i store tette dråper. Det slo ned flere steder, ofte kan man bare se at himmelen blir opplys, men i går kunne vi se tykke, hvite sikk-sakk streker! I dag er været bedre, litt vind oppe på takterrassen, men ellers er luften tykk og behagelig, varm og fuktig, solen varmer godt til tross for et tynt skylag på himmelen. Vi prates litt senere!

our London rooftopI dag har det vært helt sinnsykt varmt, og etter noen timer på tower of london var det rett tilbake til leiligheten for å kjøle seg ned. Vi har allikevel, med hjep av mye solkrem og vann, fått solet oss en del på verandaen. For en utsikt det er her, spesielt på kveldstid! Jeg blir aldri lei av å sitte på terrassen å se, på vannet, folkene i den lille parken og broen som går opp og ned.

Nå er det under en uke til vi drar hjem til kalde norge, men vi har mye spennende i vente før vi drar hjem. Håper dere har litt godvær hjemme også!

SunsetI dag har det vært helt sinnsykt varmt, og etter noen timer på tower of london var det rett tilbake til leiligheten for å kjøle seg ned. Vi har allikevel, med hjep av mye solkrem og vann, fått solet oss en del på verandaen. For en utsikt det er her, spesielt på kveldstid! Jeg blir aldri lei av å sitte på terrassen å se, på vannet, folkene i den lille parken og broen som går opp og ned.

Nå er det under en uke til vi drar hjem til kalde norge, men vi har mye spennende i vente før vi drar hjem. Håper dere har litt godvær hjemme også!

hits