Sørlandet Del I

Da var jeg (endelig) tilbake fra ferie, for en fantastisk  men slitsom uke det har vært! Vi var en vennegjeng på åtte som dro ned til hytten min på Sørlandet - nærmere bestemt Arendal i firedager, for å nyte den varme sørlandske sommern, og vi var fantastisk heldige med været. Det ble kanskje litt for mange sene kvelder og litt for mye alkohol, men jeg så mange minner og all den interne humoren ville jeg absolutt ikke vært foruten.  

 

Har du hatt en fin sommer?

Gårsdagens outfit og klar for avreise!

Hei alle!
Da er alle bagger blitt pakket, og jeg holder på med siste forberedelser før vi reiser til hytta på Sørlandet i natt. Jeg gleder meg som et barn til å treffe alle som skal være der sammen med oss gjennom helgen,  båtturene, svømme i bassenget, og ikke minst spise krabbe og reker! Jeg håper alle får en flott onsdag, så skal dere nok se at jeg stikker innom bloggen jevnt og trutt gjennom helgen. Have fun


Perfect jumpsuit

Denne Jumperen er noe av det fineste jeg har sett av et klesplagg noengang.
Jeg digger jumpsuits og denne er intet unntak, så lette og så mye plagg i så lite tøy - helt perfekt til sommeren og innekvelder.

HER

 

 

The white tunic

Ferdig med skolearbeid for dagen, kommet hjem til nyklippet plen og middag, med andre ord har det vært en god dag. Nå skal jeg pakke litt, rydde litt og lese litt mer skole før L skal på trening, så blir det vin og tapas senere i kveld. Slike dager er gull.
 Makeup: soft teddy bear

Min hverdags sminke, sånn helt basic.Teddy bear paletten fra Clinique er nok den jeg bruker mest, fordi den er så matt og fin, dermed er den super til hverdags og lett å blande litt skimmer i om jeg trenger litt mer bling. Dior nude i fargen 21 er akkurat gul nok uten at den har noe orasj i seg, nesten litt "kald gul", denne bruker jeg sammen med concealer i Clinique i fargen medium. Maskaraen jeg bruker nå er fra benefit og heter they're real, anbefales varmt!#makeup #sminke #dior #clinique 

Dagen i dag

Hei, håper alle har en flott dag!

I dag har  jeg og Leo bare vært hjemme å jobbet og slappet av, allikevel fikser jeg alltid brynene mine og tar på meg leppepomade (avhengig) og lar det andre være, for jeg vet at jeg har øyevipper -selvom det kanskje ikke ser sånn ut, hehe.  Det har vært kaffi og vannmelon til middag, så nå skal jeg jobbe litt mer før jeg skal prøve å ta en tidlig kveld, lysene er tent og det er deilig at det er litt mørkt ute til en forrandring! Lille epilepsi Leo har vinglet rundt som en full sjømann i hele dag, men nå har han tatt inn årene og ligger som et slakt på sofaen. ha en flott kveld!

Makeup: Bronze

Mine gylne hverdags favoritter akkurat nå!

Øyenskygge Tie fra Make up store -  Solpudder Terracottafra Guerlain - Lipgloss iced coffe fra Bare Minerales - Foundation Perfection lumiere fra Chanel

Ukens tips : kjøp et solpudder med flere farger, da har du også en fin øyenskygge om du har liten plass i veska! 

 

#makeup #sminke #bronze #hverdag

DAFI FOOLS

 

Har dere hørt om DAFI FOOLS? Hvis dere har lyst til å høre skikkelig god sommer musikk, bør dere sjekke dem ut!

Mixcloude for musikk her

Facebook siden deres her

Makeup: Inglot eye shadow

Jeg har lenge vært på jakt etter den perfekte grønne paletten, og  endelig fant jeg den hos inglot!
Grønnfargen er veldig skog/oliven farget, noe som har vært vanskelig å finne da nesten alt jeg har sett  har mer blåskjær, noe som er kjempe fint - men ikke passer mine litt mer gulgrønne øyne. Pigmentene i denne øyenskyggen er fantastisk, og jeg har blandet den med en too faced øyenskygge med masse skimmer, som ga et kjempe godt resultat. Anbefaler alle å ta en titt på inglot, spesielt om du er på jakt etter en spesifikk farge.

Dagens outfit og en hund med epilepsi

Hei alle, håper dere har hatt en bra helg!
Jeg har slitt med å gjøre noe, hatt vanskeligheter med å sove siden jeg har så vondt i de dumme beina... Men stakkars lille Leo som har fått epilepsi!  Det er kanskje det værste jeg har følt noen gang, å se han ligge å vri seg kramper, mens han kikker opp på meg og vil at jeg skal hjelpe - noe jeg ikke kan. Helt forferdelig! Så på mandag skal vi til dyrlegen med han også blir det nok å gå på medisiner fremover, så da håper jeg virkelig at det ikke skjer igjen.

 

My favorit dress

Dette er kanskje den rimeligste kjolen jeg eier, men det er også den kjolen jeg liker best!
Jeg fikk den i kalendergave av samboeren i fjord, flink som han hadde vært hadde han tittet gjennom  listen min over ting jeg liker på Asos, og plutselig så var den min. Den er enste minus er at den er litt kort etter min mening, jeg skulle gjerne hatt den litt lenger bare, utover det synes jeg den er enkel men at skjæringen i utringningen gjør den spennende.The portrait

Klokken er  to, og jeg har allerede gjort alle dagens innkjøp, har til og med vært på polet og spist lunch.
I kveld kommer naboene ned på vin og tapas, så etterdenne lille pausen må jeg sette igang med å gjøre klar alt til i kveld.

Fra og med idag er jeg offisielt ansatt på Moods of Norway Langevåg, og det gledes!
Så fra og med søndag blir jeg å se der en gang i uka og annen hver helg, ihvertfall nå til å begynne med,
så får vi se etterrhvert, blir  litt ekstra i ferier og sånn selvfølgelig. 

 

Dagens outfit

Denne dagen har vart evig, og det har egentlig vært utrolig deilig!  Samboeren og jeg dro en tur på moa for å handle en del ting, 
og bare få timer senere har vi handlet paviljong, bilder og masse annet til huset som har vært savnet.
Etter vi kom hjem ble jeg pisket rundt fotballbanen noen runder, før intervall treningen startet for fult, deilig å ha egen PT, hehe.

Håper dere alle har hatt en fin Torsdag!

 Top 5 i Kristiansand

Jeg vil tipse dere om mine favoritt steder/ ting å gjøre i flotte Kristiansand!

 

Jeg er så heldig å ha dette stedet bak i hagen, så å si.
Det er en flott park, med fontene helt innerst, og mange har skåret sin kjærlighet inn i trærne langs veien.
Her holder fantastiske cafe Generalen til, som har fått skyt for sine gode burgere,
og det holdes konserter her gjennom sommeren, men både store og små artister!
Her drar du på piknik med kjæreste eller venner, for en god konsert opplevelse, eller for å bestille en generalen spesial. 

Food asylum er er kanskje det kuleste sushistedet som finnes, både interiør og matmessig.
Her kan du komme å spise fritert iskrem, og ikke minst for å rocke smaksløkene dine!
Menyen har noe for en hver smak, også dem som ikke er så glad i det råe, og en ting du må gjøre her er å bestille kaffe..
Paula er kanskje den kuleste klesbutikken i hele verden, og etter de flyttet inn i nye lokaler har de sortimentet vokst,
så om du vil ha neglelakk, et duftlys, skjerf, klær eller et nytt par sko, så har de alt du trenger her, i merkene vi elsker.
Butikken lyser high-end,  og den er så behagelig å handle i!
Folkene som jobber der er kjempe kule, og jeg ser veldig opp til Renee som eier butikken, hun er en fantastisk kul dame,
veldig inspirerende og sofistikert, sånn vil jeg bli når jeg blir stor!

Merker de fører:
Michael kors, Tory Burch, Utzon, Jade tribe, Mellow rose, Cathrine Hammel, MSGM, Kenneth J Lane, Jbrand, Decadent, Deborah Lippman,
og mange flere gode! 
Et flott museum med en god cafe.
Jeg liker spesielt godt hvordan lyset blir der inne om høsten, når det regner og er litt mørkt og dystert,
utrolig flott sted å besøke for liten og stor. Her er det både store og små navn på listen over kunstnere,
og det er mange forskjellige utstillinger, alt fra skulpturer til malerier, til popart  for alle sansene!
Kanskje byens beste kaffe?

Bildene taler vell for seg selv, for etter satsningen på svømmehallen og bystranda er dette blitt et paradis.
Her kan du bade, rusje, planske og SURFE innendørs, men også plaske litt utendørs..
Bystranda  hoster også skadinavias største strandfest Palmesus, hvert år i juli, og er noe man absolutt burde få med  seg!

Kjøkken øya

I huset med så mye rart i, er det kjøkken øya jeg liker best, tror jeg...
Den er sånn et enkelt samlingspunkt, lett å flytte å flytte på, ekstra benk plass for matlaging!
Denne er fra IKEA, og vi digger den!                         

The blueprinted pantsuit

Jeg er blitt altfor glad i denne 'Hippie' jumpsuiten! Den er i lett silke, med lommer, og er bare så behagelig å vandre rundt i.
 For å få litt ekstra lengde, valgte jeg å kjøpe den i en litt stor størrelse, så har planer om å sy den inn litt en av de nærmeste dagene.


hits