siden sistDet har skjedd mye siden sist, og jeg vet ikke egentlig helt hvor jeg skal begynne eller hva jeg skal fortelle. Jeg jobber sinnykt mye, og jeg var i Oslo en helg i påska - anledning: mitt utdrikkningslag, vært hjemme i Krs og vært i Danmark. På hele det sirkuset som var påska, var jeg så heldig å ha min bedre halvdel ved min side. Ikke typen, men Kelly altså, ikke det at han ikke er min bedre halvdel, men det er ikke poenget? Kelly og jeg er bestevenner, kusiner, som søstre og sånn har det alltid vært, så det jar vært utrolig koselig å ha så mye tid med henne.

Jeg kommer kanskje til å dedikere et eget innlegg til utdrikkningslaget, kanskje ikke. For hva passer seg egentlig? Det er mye som ikke passer seg tror jeg. Som drikkeleken jeg lærte Martine, og hvor vi endte opp med å tømme en flaske Fireball. Det tror jeg virkelig ikke passer seg.

on the roof

(Jakke Moods, topp Designers remix, bukse levis, veske her)

Det er noen dager siden vi dro fra London nå, men det har skjedd så mye, at jeg rett og slett ikke har rukket å poste noen bilder, eller skrive noe særlig fra turen.
Dette var siste turen til London og den fatastsike leiligheten, før pappa flytter tilbake til Norge. Det har jo vært helt fantastisk, men jeg tror pappa gleder seg til å se mamma oftere!

Denne turen ble det ikke så mye shopping denne gangen, men jeg fikk jo plukket med meg noe.. selvfølgelig! Ellers fikk vi oss en tur til Liverpool og så fotballkamp, før vi turet hjem igjen til Norge.Jeg kommer til å savne utsikten, det er noe magisk med å våkne å se rett bort på tower bridge. Se båtene som kjører opp og ned elva, og husbåtene som ligger fortøyd nede på Hermitage moorings.

Nå er jeg litt mer tilbake i rutiner, selvom jeg har mange baller i luften om dagen, så jeg kommer til å bli flinkere på å oppdatere bloggen fremover!

snø, snø, snø

Nå kommer snart mildværet, og det skal bli fint å kunne gå på vanlige sko til igjen! Det har vært så utrolig mye snø nå, og så vanvitti glatt, at jeg gleder meg til det smelter bort og jeg kan pakke frem litt lettere klær. For ikke å snakke om at det skal bli deilig å ha lyset litt lengre på dagene, og få vært mere ute!

Det er en veldig spesiell dag i dag, nemlig bursdagen til min kjære mor! Gratulerer så mye med dagen mamma, du er fantastisk <3

Home not so sweet

Det snør mye på sørlandet også om dagen, og utrolig nok har Flekkefjord sin egen geotag på snapchat. Jeg vet dette siden jeg plutselig måtte hjem en en tur, hjem til bestemor og bestefar for å si hade, for en liten stund. Det ble etterlengtet skravling med favoritten, selvom omstendighetene kanskje ikke var de beste.

Når klokken hadde bikket leggetid for de andre, trasket vi i snøen bort på hotelbaren for å skravle litt til. Det var utrolig få folk i lokalet, med tanke på at det var fredag, etter midnatt og et av byens meget få utesteder, noe en smule bedugget lokalfyr hadde bitt seg merke i. Han kommer bort å spør oss om vi vet hvorfor det er så lite folk, med oppfølgingsspørsmålene er dere herfra og hvor er dere fra, hvorpå Kelly og jeg bare ser på hverandre. USA svarer kelly tilslutt, " jeg kunne se det" sier fyren. og går.. se hva da egentlig? haha, hva er det egentlig du kan se?

Folk altså, FOLK!

Pruple hair


Siden i fjor på denne tiden har jeg hatt lyst til å prøve å farge håret lilla, men bare aldri turt å gjøre det. Nå har jeg brukt balsamen fancy purple fra id sin color bomb serie, så den har blitt vasket ut en del nå (bildene er fra helga). På denne måten har jeg kunne farge håret, men ikke slite med å få det ut, selv om det sitter godt i mitt lyse hår.  Anbefaler den på det varmeste om du vil prøve noe som ikke er superpermanent, og de har mange forskjellige farger!

nytt år, ny oppvask

Godt nyttår, bedre sent enn aldri! Bloggen trenger å få en makeover, og det kommer nok etterhvert, jeg skal også gå inn for å oppdatere den oftere - ikke bare si at jeg skal gjøre det.
Jeg har tatt oppvasken og tatt tak i alt jeg har gruet meg til gjennom jula, for så selvfølgelig som så mange ganger før, finne ut at det ikke var så staure galt allikevel. Man kan vel trygt si at jeg er en av dem som ikke sjekker kontoen, eller karakterene, og bare later som alt er greit!

Ellers har jeg lite å oppdatere med foreløpig, selvom jeg har veldig mye på tapeten, noe jeg kommer tilbake til etterhvert! Jeg håper alle har hatt en fantastisk fin jul <3

Jul på Kokkedal Slot

Det er så utrolig koselig her på Kokkedal, og selvom det ikke har vært en hvit jul, har det ikke vært noe å si på julestemningen. Det er pyntet til jul over alt, og det er hjemmelagde kaker, kakao og gløgg.

Utenfor slottet er det utrolig mye fin natur, og forbi voldgraven som omringer slottet er det endeløse stier. Det skulle bare vært hvitt, men det er et tykkt dekke med våt løv på bakken, og vinden herjer. Alt i alt er det veldig fint, det er absolutt et sted jeg kan anbefale å besøke!

Helmut Lang

Endelig, juleferie. Eller egentlig ikke helt ferie, i og med at jeg skal jobbe frem til vi reiser til Danmark, men nå er det ikke flere eksamener eller skole. Og med det kan jeg jo også røpe at jeg stiger i stilling nå etter jul, noe jeg har sett frem til lenge. Og det blir fulle jobbehelger fremover, noe som skal kjennes godt i lommeboka for å si det sånn.

Det hadde passet om snøen hadde kommet snart, jeg har bestilt den altså. Det er bare det vanvittige regent hele tiden, som jeg skulle ønske vi kunne slippe (ihvertfall litt av og til), og derfor synes jeg heller det kan komme i noe fastere form på vei ned.

Genseren jeg har på meg er fra Helmut Lang og kjøpt på Høyer Langevåg, og akkurat nå har de supermye fint, så jeg anbefaler absolutt å ta turen innom før jul!

That carvenDet var gøy så lenge det varte..

 

Vi hadde vel snøen i to døgn, toppen. men vakkert var det.
Nå er det bare slaps igjen, for ikke å glemme vinden og de tykke grå skyene. man kan ikke annet enn å håpe at snøen snart kommer tilbake, eller at været bare holder seg stabilt i det heletatt! Jeg vil heller ha minusgrader enn den sure vinden.

Jesper som snart blir fire måneder, så snø for første gang og synes det var veldig rart, helt til han fant ut at det kunne spises... Nå er han bare rundt å drikker av de tusen vanndammene som er igjen.

Fall it iswappingProdukttester for BlushGloMinerals


Anmeldelse av GloMinerals produkter for Blush.no!

Moods with a viewSiste London søndag

Hello September

September and October are my favorite months! I cannot wait!!!: September and October are my favorite months! I cannot wait!!!

khaki favouritesTrench & grey6 grunner til å digge Moods of Norways nye kolleksjon

New bae

DSC03957

Det ble Samsung galaxy S6 Edge , og ikke IPhone denne gangen...

For Fall

cutout

Bildedryss fra GreenwichGreenwichil bordelloSkal du spise ute i London, anbefaler jeg deg dette stedet!

Goodbye wappingLondon penthouse - office with a viewSpitalfieldLondon: about last nightigår etter at vi hadde kommet hjem fra Ilbordello, ble det helt forferdelig vær! Det lynet og tordnet som bare det, og plutselig åpnet himmelen seg, å vannet kom i store tette dråper. Det slo ned flere steder, ofte kan man bare se at himmelen blir opplys, men i går kunne vi se tykke, hvite sikk-sakk streker! I dag er været bedre, litt vind oppe på takterrassen, men ellers er luften tykk og behagelig, varm og fuktig, solen varmer godt til tross for et tynt skylag på himmelen. Vi prates litt senere!

our London rooftopI dag har det vært helt sinnsykt varmt, og etter noen timer på tower of london var det rett tilbake til leiligheten for å kjøle seg ned. Vi har allikevel, med hjep av mye solkrem og vann, fått solet oss en del på verandaen. For en utsikt det er her, spesielt på kveldstid! Jeg blir aldri lei av å sitte på terrassen å se, på vannet, folkene i den lille parken og broen som går opp og ned.

Nå er det under en uke til vi drar hjem til kalde norge, men vi har mye spennende i vente før vi drar hjem. Håper dere har litt godvær hjemme også!

Anndrea

Anndrea

23, Sula

TWITTER


INSTAGRAM

hits